Reformisti-SDP-HSU: Za lakši i ljepši suživot u mjesnim odborima

J.Š./Varaždinske vijesti | 12.4.2019. u 10:15h | Objavljeno u Aktualno

U Gradskoj vijećnici Varaždina su predsjednica Reformista Gradske organizacije Varaždin Natalija Martinčević, predsjednik HSU-a Varaždin Ivan Radočaj i potpredsjednica Gradske organizacije SDP-a Varaždin Gordana Marsenić prvi predali kandidacijske liste za Izbore za Vijeća mjesnih odbora koji se u Gradu Varaždinu održavaju 5. svibnja.

Predstavnici triju stranaka su u vrlo pozitivnoj atmosferi najavili kako će se ova koalicija, sastavljena od stranaka sličnih programa i načela, boriti za građane počevši od najniže razine, a to su upravo mjesni odbori.

- Od dolaska aktualne gradske vlasti, komunikacije s predsjednicima i vijećnicima u mjesnim odborima gotovo nema, a to se sve lomi na leđima naših građana. Sinergijom triju stranaka koje prepoznaju potrebe građana i zajedničkim programima koji su sastavljeni od potreba i mladih i umirovljenika želimo izboriti da naši građani dobiju sve potrebno za lakši i ljepši suživot u mjesnim odborima. U mjesnim odborima u kojima smo imali predsjednike i zamjenike pokazali smo da znamo raditi, puno stvari smo poboljšali i uredili. Zahvaljujući upravo našim inicijativama puno stvari se i odradilo. Naša svakodnevna komunikacija s građanima pokazuje nam da su građani razočarani i nezadovoljni ovakvim vođenjem grada, a posebno je razočaravajuća činjenica da se dižu nameti koji pogađaju naše obrtnike, umirovljenike, a posebno samačka domaćinstva. Kroz vijećnike u mjesnim odborima koje će izabrati upravo građani upozoravati ćemo na sve što nije dobro, a boriti se da naše inicijative i potrebe građana budu realizirane - poručili su članovi.

Na predaji kandidacijskih lista prisutni su bili i potpredsjednik gradske organizacije reformista Varaždin i gradski vijećnik Darko Detelj, potpredsjednik Gradske organizacije Reformista Varaždin i zamjenik župana Robert Vugrin, potpredsjednik Gradske organizacije SDP-a Varaždin i županijski vijećnik Luka Zrinski i gradski vijećnik Neven Bosilj.

Označeno u