Predsjednik varaždinskog ogranka Domovinskog pokreta Miroslava Škore - Ronald Ređep Foto: Domovinski pokret

Predsjednik varaždinskog ogranka Domovinskog pokreta Miroslava Škore - Ronald Ređep

VV | 31.10.2020. u 16:18h | Objavljeno u Aktualno

Ronald Ređep predsjednik je varaždinskog ogranka Domovinskog pokreta Miroslava Škore, potpredsjednici su Davor Ranteš i Dubravko Nagy, rizničar Zdravko Begičević, dok će tajnik biti izabran naknadno.

Odlučeno je to na jučerašnjoj osnivačkoj skupštini održanoj u varaždinskoj Areni na kojoj je bilo 40-tak članova i simpatizera ove stranke, a u Varaždinu je bio i saborski zastupnik Domovinskog pokreta za 3. izbornu jedinicu Davor Dretar.

- Pred Hrvatskom je sudbonosno vrijeme u kojem valja pokazati hrabrost, znanje i umijeće kako bi se osigurala kvalitetna budućnost, a što će Domovinski pokret znati provesti - rekao je Ređep te se zahvalio predsjedniku stranke na ukazanom povjerenju i prilici da Domovinski pokret vodi u Varaždinu.

Saborski zastupnik Dretar uputio je čestitke novoizabranom predsjedništvu i rekao kako vjeruje da će oni na najbolji način znati kanalizirati želje i volju svojih članova ali i građana Varaždina i varaždinskoga kraja.

- Povezanost dobrih ljudi koji ovoj zemlji žele dobro je nit koja krasi Domovinski pokret, a još važnije od povezanosti je povjerenje koje je potrebno međusobno uspostaviti kako bismo se riješili "figa u džepu" i tako zaista krenuli prema boljoj hrvatskoj budućnosti – poručio je Dretar.

Nakon gradskog ogranka Domovinskog pokreta u Varaždinu, u subotu će biti osnovan ogranak u Novom Marofu, a uskoro i županijska organizacija Domovinskog pokreta.