Predani potpisi za HDZ-ovu listu: Levak ide po novi mandat u općini Martijanec Foto: HDZ Varaždinske županije

Predani potpisi za HDZ-ovu listu: Levak ide po novi mandat u općini Martijanec

Varaždinske vijesti | 1.5.2021. u 09:17h | Objavljeno u Aktualno

Aktualni načelnik Općine Martijanec, Dražen Levak, predao je u četvrtak i više nego dovoljan broj potpisa potpore za kandidaturu za novi mandat na čelu te Općine. Zajedno s njim bili su i dosadašnji predsjednik Općinskog vijeća, HDZ-ov Dubravko Besek, koji je predao potpise za HDZ-ovu listu "Obećano-izvršeno, nastavimo graditi općinu" i Ivica Peras, dosadašnji vijećnik Općinskog vijeća Nezavisne liste Općine Martijanec koji je predao potpise za njihovu listu i podržao kandidaturu Dražena Levaka.

Prilikom predaje potpisa Levak je naglasio da iza njega stoji mandat u kojem su realizirani brojni kapitalni projekti.

- Zajedno smo uz podršku vijećnika HDZ-a i Nezavisne liste uspješno odradili 4 godine prethodnog mandata kojeg sam obnašao kao volonter i nestranački kandidat HDZ-a za Općinskog načelnika. Na isti način idemo i dalje. Nadam se da su mještani prepoznali da je ova suradnja dobitna kombinacija za izgradnju kapitalnih projekata u Općini Martijanec i da je ono što ćemo našoj općini ostaviti nakon zajednički odrađenog prvog mandata jedino mjerilo po kojem se može vrednovati kome dati glas na ovim, ali i svakim drugim izborima - izjavio je načelnik Levak te naglasio kako su poštivanje zakona, financijska disciplina i zaštita interesa mještana općine uvijek ispred privatnih i stranačkih interesa.

- Za takav stav treba imati odlučne i sposobne ljude, spremne da se zbog realizacije kapitalnih projekata svoje općine odupru raznim pritiscima i znanjem realiziraju obećane ciljeve. Dokazali smo da takove ljude imamo jer izgradnju kapitalnih investicija u Općini Martijanec obećavali su mnogi prije nas, ali nažalost samo smo mi realizirali obećano. To su temeljne vrijednosti našeg rada. Preozbiljno shvaćamo svoju ulogu da bi mještanima i udrugama uobičajenim političkim frazama nudili načelnika profesionalca, te obećavali „kruha i igara“. To ova općina ne može financijski podnijeti, a zaprvo je paravan za jačanje malih stranaka općinskim novcem. U svom prvom mandatu obećali smo i ostvarili konkretna rješenja. Izgrađen vrtić i dograđena škola s jednosmjenskom nastavom od 01.09.2021. je ono što po isteku ovog mandata TRAJNO ostavljamo mještanima Općine Martijanec. Sve ostalo je manje važno- poručio je Levak.

- Po istom principu i u istom sastavu podnosimo kandidaturu i za drugi mandat u kojem također nudimo konkretan plan rada. Temeljni ciljevi tog mandata biti će izgradnja dnevnog boravka i smještaja za starije i nemoćne, te općinskog trga. To je ono što iza nas nakon toga mandata mora opet trajno ostati u Martijancu. Zahvaljujem svim mještanima koji su prepoznali naš radi i dali nam svoj potpis za podnošenje kandidature, a naročito zahvaljujem onim vrijednim simpatizerima koji su za nas marljivo prikupljali potpise na terenu - zaključio je Levak.

Prilikom predaje kandidature nositelj HDZ-ove liste Besek je naglasio da je HDZ-ova lista "Obećano-izvršeno, nastavimo graditi općinu" lista kandidata sastavljena od mladih, obrazovanih i politikom neopterećenih ljudi: poduzetnika, sportaša, umirovljenika, intelektualaca i radnika. Na listi je zastupljen i veliki broj žena.

- Lista predstavlja spoj mladosti i iskustva te je garancija da u općinskoj politici stasaju nove političke generacije. Mladi su puni alternativnih rješenja, neopterećeni ustaljenim političkim podjelama. S mladima u politici Općina Martijanec razvija se u skladu s potrebama stanovnika današnjeg vremena - poručio je Besek.

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci