Poznajete li utjecajnu hrvatsku ženu? Nominirajte ju danas!

V.V. | 10.10.2017. u 15:00h | Objavljeno u Aktualno

The Croatian Women’s Network/Mreža hrvatskih žena treću godinu objavljuje nominacije za nagrade Croatian Women of Influence/Utjecajne hrvatske žene i Future Leaders/Buduće liderice.

Nagrade su utemeljene kako bi ukazale na angažirane, inovativne i utjecajne žene hrvatskoga podrijetla u domovini i iseljeništvu. Nagrada Future leaders/Buduće liderice odaje priznanje djevojkama u dobi od 16 do 20 godina. Nagrađenim djevojkama pružamo mogućnost suradnje s iskusnom mentoricom Mreže u razvoju njihovih budućih projekata.

- Utjecajne hrvatske žene su ključ razvoja i brend društva. Cilj nam je ukazati na njihov važan doprinos u svim aspektima društva, a naša je misija inspirirati i podići svijest o istaknutim hrvatskim ženama, koje djeluju u akademskoj zajednici, poduzetništvu, znanosti, kulturi, oružanim snagama i vjerskim institucijama - rekla je Caroline Spivak, osnivačica Mreže hrvatskih žena i utemeljiteljica nagrade ’’Utjecajne hrvatske žene’’.

Obrazac za nominacije dostupan je do 27. listopada, 2017. godine na mrežnoj stranici Mreže hrvatskih žena.

Nakon cjelodnevne konferencije ''Napredak žena, napredak ekonomije. Ostvari potencijal!'' održat će se dodjela nagrada na svečanoj večeri prigodom obilježavanja Međunarodnog dana žena, u četvrtak, 8. ožujka 2018. godine.

Protekle dvije godine nagradili smo pedeset žena iz Hrvatske i hrvatskih zajednica od Australije, Austrije, Kanade, Njemačke, Italije, Južne Amerike, Ujedinjenog Kraljevstva i Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Mreža hrvatskih žena je platforma koja pomaže napredovanju i osnaživanju žena. Prepoznaje i povezuje ugledne žene hrvatskoga podrijetla diljem svijeta kako bi njihova postignuća i uspjesi nadahnuli mlađe generacije i pomogli im u ostvarenju njihovog potencijala.