Evina kuća Foto: Grad Ivanec

Poziv ivanečkim iznajmljivačima: Uključite se u akciju "Tjedan odmora vrijedan"

Varaždinske vijesti | 8.10.2020. u 12:17h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

Grad Ivanec i Poslovna zona Ivanec d.o.o. uključuju se u akciju Ministarstva turizma i sporta i HTZ-a „Tjedan odmora vrijedan“ (16.- 25. listopada) te ujedno na uključivanje pozivaju sve iznajmljivače i sve ostale subjekte s ivanečkoga područja koji nude turističke sadržaje - OPG-ove, turističke agencije, izletišta, hotele, ugostiteljske objekte, planinarske domove i dr.

Uz aktivno poticanje lokalnih poslovnih subjekata da se uključe u "Tjedan odmora vrijedan", Grad i Poslovna zona će za sve iznajmljivače, kao i za one koji planiraju razvijati takav oblik privatnog poduzetništva i turističke ponude, održati nekoliko besplatnih stručnih edukacija.

Ove godine ta je akcija od posebne važnosti jer je usmjerena saniranju šteta koje turistički trpi u razdoblju korona krize. Stoga se njome želi pojačati interes turista za domaće, hrvatske destinacije i time produljiti sezonu. Preduvjet za ponuditelje usluga je da svoje kapacitete u tom tjednu ponude po sniženim cijenama do 50% ili da ponude neki drugi oblik benefita kroz korištenje svojih sadržaja.

S obzirom na to da se projekt provodi na nacionalnoj razini, svi uključeni subjekti, osim direktne koristi kroz veći broj posjetitelja, automatski dobivaju mogućnost povećane vidljivosti putem promocije preko nacionalnog portala za područje cijele Hrvatske, koji je upravo za to i stavljen na raspolaganje.

Za sudjelovanje se najkasnije do 15. listopada potrebno registrirati na portalu https://www.tjedanodmoravrijedan.hr/B2B/, a ponuda se unosi za tjedan od 16. do 25. listopada. Svi koji se prijavljuju su se za navedeni tjedan dužni prilagoditi uvjetima koje su propisali resorno ministarstvo i HTZ.

Grad Ivanec i Poslovna zona Ivanec d.o.o. taj će tjedan ujedno iskoristiti i za intenzivniju promidžbu gradskih turističkih projekata koji se unatrag dvije godine promoviraju pod brandom "Ivanec - planinarski grad".

ivanec_lancic_knapic_evina_kuca1.JPG