Poslovna zona Ivanec poduzetnicima početnicima prezentirala usluge poslovnog mentorstva Foto: Grad Ivanec

Poslovna zona Ivanec poduzetnicima početnicima prezentirala usluge poslovnog mentorstva

Varaždinske vijesti | 22.9.2018. u 13:04h | Objavljeno u Aktualno

U utorak, 18. rujna, u prostorijama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u Varaždinu, direktorica Poslovne zone Ivanec d.o.o. Lana Labaš i konzultantica Projektnog ureda Grada Ivanca za EU fondove Tamara Kljunić održale su interaktivnu radionicu pod nazivom "Poslovno mentorstvo i savjetovanje za poduzetnike početnike u suradnji s 'poslovnim anđelima'".

Riječ je o prezentaciji novokreirane, visokokvalitetne usluge poslovnog mentorstva, a koju Poslovna zona Ivanec nudi u sklopu provedbe EU projekta "Pružanje visokokvalitetnih usluga za mala i srednja poduzeća putem poduzetničkog centra – Poslovne zone Ivanec d.o.o.".

Prezentacija je bila namijenjena poduzetnicima koji su svoje poslovanje pokrenuli 2016., 2017. ili 2018. godine, a cilj osmišljene usluge je poduzetnicima početnicima omogućiti individualno savjetovanje i mentorstvo renomiranih stručnjaka s bogatim iskustvom u prenošenju znanja.

Svi zainteresirani poduzetnici mogu se za korištenje navedenu usluge prijaviti do 15. listopada, a detaljne informacije o uvjetima i načinu prijave dostupne su na sljedećem linku: http://www.poslovna-zona-ivanec.hr/najave-i-novosti/javni-poziv-za-dostavu-ponuda-za-sudjelovanje-u-programu-mentorstva-za-poduzetnike-po%C4%8Detnike-produ%C5%BEenje-roka-za-dostavu-ponuda-do-15-listopada-2018.

Osim prezentirane usluge, poduzetnicima je na raspolaganju i cijeli niz novih visokovrijednih usluga koje su također predstavljene, a sve dodatne informacije o predmetnom EU projektu dostupne su na službenoj web stranici Poslovne zone Ivanec d.o.o. http://www.poslovna-zona-ivanec.hr.

Podsjetimo, projekt ivanečke Poslovne zone financiran je iz Europskog fonda za regionalni razvoj – Operativni program Konkurentnost i kohezija, a bespovratno je za njegovu provedbu odobreno 436.561,26 kuna. Projekt će trajati do studenog 2019. godine, a sve nove usluge za poduzetnike će u periodu trajanja projekta biti besplatne.

poslovna_zona_ivanec_varazdin_2.jpg

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci