Posebna regulacija prometa za fašnik u Sračincu Foto: Ilustracija

Posebna regulacija prometa za fašnik u Sračincu

vv | 26.1.2024. u 16:50h | Objavljeno u Aktualno

U subotu, 27. siječnja s početkom u 14.00 sati, u organizaciji Općine Sračinec održat će se „8. Međunarodni fašnik u Sračincu 2024“.

Mjesto starta povorke je u Sračincu, u Varaždinskoj ulici kod Osnovne škole Sračinec, dok se cilj povorke nalazi u Sračincu, u Varaždinskoj ulici kod „Doma kulture Sračinec “.

U vremenu od 14.00 do 17.00 sati u mjestu Sračinec biti će privremeno zatvoren za promet vozila dio Varaždinske ulice (D2) i dio Dravske ulice (ŽC), a isto se neće odnositi samo na stanare dijela Varaždinske ulice od raskrižja s Ulicom kralja Tomislava do raskrižja s Ulicom Đure Kuhara i dijela Dravske ulice od raskrižja s Varaždinskom ulicom do raskrižja s Ulicom Vilka Novaka.

U navedeno vrijeme, promet na državnoj cesti D2 će se odvijati obilazno za oba smjera kretanja vozila najveće dopuštene mase do 5 tona i autobuse kroz sljedeće ulice mjesta Sračinec; Ulica kralja Tomislava - Zelendvorska ulica - Ulica Ljudevita Gaja - Ulica Đure Kuhara - Vrtnom ulicom - Ulicom Vilka Novaka.

Promet teretnih vozila najveće dopuštene mase iznad 5 tona bit će preusmjeren na semaforiziranom raskrižju u Hrašćici i na raskrižju s kružnim tokom prometa u Gornjem Vratnu na alternativni pravac; JZO - Gojanec - DC 35 - Greda - ŽC 2029 - Vinica - Donje Vratno i obratno.

Mole se svi sudionici u prometu da u navedeno vrijeme poštuju privremenu signalizaciju, te se pridržavaju uputa policijskih službenika koji će osiguravati navedenu manifestaciju.