POS U KOBLENZOVOJ "Voda nam kaplje po namještaju"; iz Gradskih stanova kažu sanirat ćemo čim kiša prestane! Foto: Foto: Čitateljica/Arhiva VV

POS U KOBLENZOVOJ "Voda nam kaplje po namještaju"; iz Gradskih stanova kažu sanirat ćemo čim kiša prestane!

VV | 17.9.2022. u 12:32h | Objavljeno u Aktualno

- Javljam se u ime stanara Grada Koblenza 4 iz Varaždina. Radi se o novoj POS zgradi, izgrađenoj prije dvije godine. Od dana kada je izgrađena zgrada vodimo bitku s Gradskim stanovima Varaždin, koji se uporno oglušuju na naše upite. Poslije svake kiše imamo mokre zidove u stanu! U nekoliko navrata nešto se malo saniralo, međutim veliki broj stanara prolazi kroz pakao poslije svake kiše - javila se čitateljica iz spomenute zgrade, koja je zamolila da ne objavljujemo njezino ime i prezime.

Kaže kako su jutro u zgradi bili ravnatelj Gradskih stanova Varaždin sa svojim djelatnikom te predstavnikom Zagorje Tehnobetona, koji je bio izvođač radova.

- Njihov odgovor je bio da im je žao. Kiša i dalje pada, zidovi prokišnjavaju do te mjere da nam voda "curi" po parketima i namještaju! Radi se o mladim obiteljima koje su se doselile u Varaždin i vjerojatno su zbog ovoga i požalili - ispričala je čitateljica koja nam je poslala i fotografije.

Ravnatelj Gradskih stanova Varaždin Roman Veršić potvrdio nam je kako su jutros bili na terenu s izvođačem.

- Dosad smo imali prijava i od nekih drugih stanara iz te zgrade, no gospođa kod koje smo danas bili prvi put je to prijavila. Uslijed kiše, koja pada, na stropu joj se pojavila "fleka" i sada kaplje voda sa stropa. Bili smo na katu iznad te smo primijetili da je problem u silikonu na balkonu u stanu iznad, koji je očito uslijed sunca i drugih vremenskih nepogoda popustio te je potrebno popraviti i zatvoriti rupe. Međutim, to ne možemo učiniti danas zbog lošeg vremena i kiše koja stalno pada, no angažirali smo izvođača koji će sanirati problem odmah nakon što kiša prestane padati, jer za popravak nam treba suho vrijeme - rekao je ravnatelj Veršić i dodao kako razumije ljutnju spomenute stanarke iz POS zgrade u Koblenzovoj te joj je žao što joj se to dogodilo, ali moli za strpljenje.

- Poduzeli smo sve, izvođač radova zna za problem, oni su odgovorni i oni to moraju sanirati - rekao je Veršić.