Podržite lokalno i dođite sutra na još jedan Županijski plac

J.Š./Varaždinske vijesti | 28.6.2019. u 08:48h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

Varaždinska županija u subotu, 29. lipnja, organizira drugi Županijski plac koji će održati od 9 do 13 sati na Franjevačkom trgu. Bit će to prilika za kupnju proizvoda lokalnih proizvođača iz Varaždinske i okolnih županija.

Izložbeno-prodajni sajam, Županijski plac će ove subote okupiti 27 izlagača koji će prodavati cijeli raspon proizvoda, njihovih ruku djela – od voća i povrća, kaktusa i sukolenata, meda i pčelinjih proizvoda, proizvoda od heljde, kolača, vina, sokova, džemova, umaka, bučinog i drugih ulja, sireva, lavande, eko kozmetike do nakita, suvenira i handmade proizvoda. Izlagači dolaze iz Varaždinske, Međimurske, Krapinsko-zagorske županije i Grada Zagreba.

Ovo će biti drugi po redu Županijski plac, manifestacija koju je pokrenula Varaždinska županija i organizira ju jednom mjesečno u suradnji s Turističkom zajednicom Varaždinske županije. Cilj Županijskog placa je promocija ponude lokalnih proizvođača.

Inače, prvi Županijski plac održan je 18. svibnja na inicijativu predsjedavajuće Turističke zajednice i savjetnice župana, Natalije Martinčević, a budući da je naišao na oduševljenja izlagača, u planu je da Županijski plac postane tradicionalno događanje. Idući Plac održat će se 20. srpnja, a prijave za izlaganje otvorene su već sada.

Zainteresirane za sudjelovanje na trećem Županijskom placu organizator moli da se prijave na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 10. srpnja.

- Besplatno sudjelovanje proizvođača i prilika za prodaju u samom centru grada ovaj sajam čine jedinstvenim. Stoga vas pozivamo da i vi podržite lokalno i uvjerite se u kvalitetu domaćih proizvođača iz Varaždinske i okolnih županija - ističu.

Označeno u