Podignuta kaznena prijava protiv 29-godišnjaka za krađu iz trgovine u Gospodarskoj ulici

| 9.8.2021. u 17:33h | Objavljeno u Aktualno

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Krađe. On je, kako se sumnja, u subotu, 7. kolovoza oko 19.20 sati u trgovini u Gospodarskoj ulici u Varaždinu, otuđio razne artikle koje je stavio u također otuđeni ruksak. S tako napunjenim ruksakom prošao je pokraj blagajne i pokušao izaći iz trgovine, pri čemu je zaustavljen po djelatnici trgovine. Otuđeni su predmeti vraćeni odgovornoj osobi trgovine, dok će se protiv 29-godišnjaka podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U subotu, 7. kolovoza tijekom noćnih sati u Jalševcu Svibovečkom, uz tok rijeke Bednje, nepoznati je počinitelj provalio u radni stroj u vlasništvu poduzeća sa sjedištem u Varaždinu. Tom je prilikom iz rezervoara radnog stroja pretočio i otuđio stotinjak litara dizel goriva. Visina materijalne štete procjenjuje se na preko tisuću kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U vremenu od 7. do 8. kolovoza u Vrtlinovcu, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 42-godišnjaka te otuđio novac i razni zlatni nakit. Visina materijalne štete procjenjuje se na preko deset tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U vremenu od 7. do 8. kolovoza u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću u vlasništvu 64-godišnjaka i otuđio novac, ručni sat te razni zlatni nakit. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.