Počinje isporuka hladnjaka, perilica i peći za socijalno ugrožene Rome i u Varaždinskoj županiji Foto: Ilustracija/Arhiva VV

Počinje isporuka hladnjaka, perilica i peći za socijalno ugrožene Rome i u Varaždinskoj županiji

VV | 26.10.2020. u 17:44h | Objavljeno u Aktualno

Počinje isporuka predmeta kućanstva u sklopu Godišnjeg Programa za stambeno zbrinjavanje i poboljšanje uvjeta življenja pripadnika romske nacionalne manjine za ovu godinu koji provodi Središnji državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje u suradnji s Uredom za ljudska prava i prava nacionalnih manjina Vlade Republike Hrvatske.

Isporuka hladnjaka, peći za drva, perilica rublja i štednjaka za socijalno ugrožene romske obitelji u Varaždinskoj županiji bit će u srijedu, 28. listopada, objavio je na svojem Facebook profilu Veljko Kajtazi.

Isporuka je počela 23. listopada u Brodsko-posavskoj županiji, a nastavlja se sutra u Istarskoj i Primorsko -goranskoj županiji, dok će u srijedu 28. listopada uz Varaždinsku županiju, isporuka biti u Gradu Zagrebu. U Bjelovarsko-bilogorskoj i Koprivničko-križevačkoj županiji isporuka će biti 31. listopada, a u Sisačko-moslavačkoj, Međimurskoj i Osječko-baranjskoj županiji 6. studenog.

 

Označeno u