Davor Patafta

Patafta: Sjest ću sa svakim tko će maknuti bale, ukinuti prirez i osigurati besplatne vrtiće

VV | 17.5.2021. u 09:16h | Objavljeno u Aktualno

Gospodarstvenik i kandidat za gradonačelnika Davor Patafta zahvalio je biračima na podršci. Pritom je istaknuo kako ga u naredne četiri godine zanimaju isključivo projekti.

- Spreman sam sjesti i razgovarati sa svakim kome je u interesu da Varaždin bude bolji grad. Prioritet je ukinuti prirez, osigurati besplatne vrtiće i pomoći umirovljenicima, hitno maknuti bale iz Brezja, aktivirati tu gospodarsku zonu, dovesti investitore i tamo zaposliti 3000 ljudi - rekao je Davor Patafta.

U samo tri tjedna kampanje Patafta je dokazao da je ljudima dosta ustajale i nerazvojne politike, koja se svodi na to tko je s kim i protiv koga, a konkretnih projekata nema, te da su Varaždin i Varaždinska županija spremni za promjene. On je bio jedini kandidat koji ne živi od politike, u prošlom mandatu Gradskog vijeća odrekao se svih naknada u svrhu donacija, a to će učiniti opet.

- Jedino mi je bitno da se realiziraju projekti koji su u našem programu. Politika  svim građanima Varaždina i Varaždinske županije duguje da se napokon pokrenemo, da politikanstvo i osobni interesi pojedinih političara napokon postanu prošlost, a da umjesto toga razvijamo gospodarstvo, podižemo standard, plaće i mirovine - rekao je Patafta.