Patafta: "Čačiću, istina je da ste sudjelovali u mutnim poslovima i da dugujete državi" Foto: VV arhiva

Patafta: "Čačiću, istina je da ste sudjelovali u mutnim poslovima i da dugujete državi"

Varaždinske vijesti | 25.5.2021. u 17:29h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

- Za razliku od Reformista, gospodina Čačića, držim da se izbori ne dobivaju, odnosno da se politički protivnici ne miču s političke scene sjekirama - istaknuo je Davor Patafta u priopćenju kojim je reagirao na, kako kaže, "zlonamjerne i neistinite izjave Čačića i njegovih Reformista".

- Na izborima odlučuju samo i jedino naši građani. Oni koji huškačkom politikom i lažima zagađuju javni prostor, poput Čačića i Reformista, (među kojima ima i vrlo časnih ljudi na koje, naravno, ne mislim) to rade vrlo smišljeno. Kažu da se plasiraju laži. Ne gospodine Čačiću, to su provjerljive činjenice. Istina je sve što sam izrekao i za to imam nepobitne dokaze. Istina je da ste sudjelovali u raznim mutnim poslovima i ostali dužni i državi i dobavljačima stotine milijuna kuna. To je istina gospodine Čačiću, isto kao što je istina da ponovno obmanjujete i insinuirate. Uostalom, ukoliko ste toliko uvjereni da je bilo što izgovoreno lažno, na raspolaganju su vam institucije pravne države. Iste one koje ste svojevremeno zatrpali lažnim kaznenim prijavama i Varaždinu i svim Varaždinkama i Varaždincima napravili štetu od 700 milijuna kuna. To je istina gospodine Čačiću, koliko god se trudili zaogrnuti je vašom laži. Ne, gospodine Čačiću, vi niste častan čovjek. Vlastitu laž i prljavu kampanju koju vodite od početka pokušavate prikazati čistom. Ali to nije istina jer bez obzira na vaš trud činjenice govore suprotno. A za vas su, jasno je, porazne - navodi Patafta.

- U ovom Gradu i Županiji ne odlučujete vi. Odlučuju samo i jedino birači koji će svoj sud reći na nedjeljnim izborima. Bez obzira na razne smicalice i kupnje koje pritom radite, a mnoge od njih imaju elemente ozbiljnog kaznenog djela, uvjeren sam da će građani znati prepoznati tko je častan, a tko to nije. Jer, radi se upravo o tome. Biramo časne ili nečasne. Vas i vaše pajdaše iz SDP-a će lako prepoznati - zaključio je Patafta.