Otvorene prijave za sufinanciranje obnove pročelja i krovova zgrada u Varaždinu Foto: VV arhiva / ilustracija

Otvorene prijave za sufinanciranje obnove pročelja i krovova zgrada u Varaždinu

Varaždinske vijesti | 29.1.2020. u 08:00h | Objavljeno u Aktualno

Grad Varaždin je 28. siječnja raspisao Javni poziv na dostavu prijava za sufinanciranje Programa sanacije i obnove pročelja i krovova građevina u 2020. godini.

Javni poziv otvoren je do 27. veljače, a upućen je fizičkim i pravnim osobama – vlasnicima / suvlasnicima građevina koje su pojedinačno registrirane kao kulturno dobro, a nalaze se na području grada Varaždina i koje se nalaze na području kulturno povijesne cjeline grada Varaždina prema Rješenju Ministarstva kulture, Uprave za zaštitu kulturne baštine.

Prijavu za sufinanciranje Programa može podnijeti vlasnik, predstavnik suvlasnika ili upravitelj navedenih građevina, a podnosi se pisanim putem, popunjavanjem propisanog obrasca prijave koji se može preuzeti u Upravnom odjelu za komunalne poslove, urbanizam i zaštitu okoliša Grada Varaždina ili na web stranici Grada Varaždina www.varazdin.hr, na kojoj je i objavljen ovaj Javni poziv.

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci