Ostaju li Reformisti i bez Sanje Kočet, načelnice Donje Voće?

vv | 6.3.2024. u 07:55h | Objavljeno u Aktualno
Uoči današnje sjednice varaždinske Županijske skupštine, odnosno dogovora većeg broja oporbenih političkih stranaka o zajedničkom izlasku na izbore za Hrvatki sabor, pročulo se da "dres" mijenja ili je to već učinila Sanja Kočet, načelnica Općine Donja Voća i županijska vijećnica iz redova Reformista, kao što je to nedavno učinio načelnik Jalžabeta Rajko Solar, koji se pridružio Nezavisnoj platformi Sjever.
Na naše pitanje o čemu se radi, načelnica naglašava  da se ništa ne mijenja u njezinom radu, ali izravno ne odgovara je li napustila Reformiste, kao ni hoće li se i kome pridružiti.
- U Općini Donja Voća ne bavimo se ovakvim stvarima - nazovimo to možda politikom, iako to nije smisao politike po meni - već stvarnim problemima mojih sumještana. Bavimo se povijesno pokrenutim projektima, radimo na kreiranju novih i bavimo se problemima koje "tište" moje Voćanke i Voćance jer njima nije bitna politička opredjeljenost načelnice Sanje Kočet. Nije niti meni jer mi se svi zajedno bavimo svakodnevnim izazovima pa, na žalost i pojedincima koji uporno pokušavaju opstruirati naš rad na štetu mještana općine Donja Voća. Za one koji su ovu informaciju "pustili", imam samo jednu poruku: nemojte "brinuti" o stranačkoj opredjeljenosti načelnice Kočet, već usmjerite svoje resurse, snagu, volju u stvaranju boljih i sigurnijih uvjeta mještana Voće, ali i Varaždinske županije. Politiku vodite u Zagrebu, mi se ovdje ne bavimo time, već problemima i izazovima sumještana, poručuje načelnica Kočet.