ZAKLADA VITA Osigurana pomoć za šestero djece, nova upraviteljica Zaklade Jadranka Bahlen Foto: Ilustracija/Varaždinska županija

ZAKLADA VITA Osigurana pomoć za šestero djece, nova upraviteljica Zaklade Jadranka Bahlen

VV | 16.3.2022. u 17:17h | Objavljeno u Aktualno

Danas je u Županijskoj palači održana sjednica Upravnog odbora Zaklade Vita.

- Novčanu pomoć dobit će šestero djece iz Varaždinske županije. Po 3000 kuna potpore primiti će roditelji djece kao pomoć za nabavu medicinskih pomagala i lijekova te pohađanje različitih radnih terapija - odlučili su članovi Upravnog odbora Zaklade Vita na današnjoj sjednici na kojoj je za novu upraviteljicu Zaklade izabrana Jadranka Bahlen.

zaklada_vita_sjednica_2022_2.JPG

- Hvala svima na ukazanom povjerenju. Zakladu Vita smatram "svojim djetetom“ budući da sam 2010. godine sudjelovala u njezinom osnivanju. Svojim radom truditi ću se unaprijediti rad Zaklade kako bi svakom djetetu bila omogućena adekvatna potpora – rekla je Bahlen.

Uspješan rad novoj upraviteljici poželio je i župan Varaždinske županije Anđelko Stričak.

- Hvala vam svima što ste dio tima, dio Zaklade Vita. Sama Zaklada funkcionira već više od deset godina i vjerujem da ćete svojim djelovanjem i dalje pomagati djeci i odgovarati na sve veće potrebe. Čestitam novoj upraviteljici i želim joj uspješan rad – poručio je Stričak

Zahtjevi za pomoć djeci u Zakladi se primaju i razmatraju tijekom cijele godine. Potpora Zaklade može se ostvariti za sufinanciranje nabave lijekova, dijela troškova dugotrajnog bolničkog liječenja, pregleda, medicinskih zahvata, medicinskih pomagala, različitih radnih terapija, putnih troškova i troškova boravka izvan mjesta stanovanja samog djeteta ili pratitelja. Više informacija o funkcioniranju i radu Zaklade dostupno je na internetskim stranicama www.zaklada-vita.hr. Za sva dodatna pojašnjenja zainteresirani se mogu javiti na broj telefon 042/390-555 ili e-mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

zaklada_vita_sjednica_2022_1.JPG

Radu Zaklade može se pomoći i donacijom na račun Zagrebačke banke IBAN: HR6123600001102917499, model: HR00, poziv na broj: OIB uplatitelja, opis plaćanja: donacija za pomoć bolesnoj djeci.