Organizacija ovogodišnjeg Špancirfesta nikad izazovnija: "Ponosna sam na cijelu ekipu!" Foto: Facebook/Jelena Toth

Organizacija ovogodišnjeg Špancirfesta nikad izazovnija: "Ponosna sam na cijelu ekipu!"

VV | 31.8.2021. u 20:22h | Objavljeno u Aktualno

- Završio je 23. Špancirfest! Proteklih deset dana Varaždin je živio punim plućima, a količina veselja, zabave i osmijeha kojima smo svakodnevno svjedočili na ulicama grada ponovno nas je podsjetila koliko je Špancirfest omiljen, važan i potreban - objavila je na Facebook profilu direktorica TZ Grada Varaždina Jelena Toth ustvrdivši kako je organizacija ovogodišnjeg Špancirfesta bila nikad izazovnija i hrabrija.

- Špancirfest je velik i zahtjevan projekt, a ove godine bio je još zahtjevniji zbog svih izazova s kojima živimo. Zato sam još više ponosna na ekipu koja je sudjelovala u stvaranju ovogodišnjeg Špancirfesta - objavila je Toth te se zahvalila svojoj ekipi iz TZ Grada Varaždina: Smiljani Mlakar, Tihani Željeznjak Ciglar, Doroteji Solomun, Ani Zorman Klinec, Tatjani Sever, Karolini Đurinec i pridruženom Špancir članu Matku Topiću.

- Hvala i svim (su)organizatorima, pratiteljima, tehničkoj ekipi, PR i web ekipi, produkcijskom timu, zaštitarima, vatrogascima, policiji, hitnoj pomoći, djelatnicima Čistoće i Parkova, djelatnicima Poliklinike Sv. Nikola i svim ostalim suradnicima - ukratko svima koji su na bilo koji način sudjelovali u pripremi i organizaciji Špancirfesta. A njihov broj se penje na vjerojatno preko 300, nismo ih još sve prebrojili... Hvala svima koji su došli na Špancirfest te ga svojim dobrim emocijama ponovno učinili velikim i zabavnim. Hvala Gradu Varaždinu i hvala svim vjernim sponzorima, partnerima i prijateljima festivala bez kojih ne samo ovaj, nego niti jedan prijašnji Špancirfest ne bi bio moguć. I na kraju, hvala Varaždinkama i Varaždincima koji otvorenog srca iz godine u godinu dočekuju tisuće posjetitelja iz svih dijelova Hrvatske, ali i šire i koji svojim otvorenim i pozitivnim duhom Špancirfest od velike i zanimljive, pretvaraju u čarobnu manifestaciju u koju se svi doslovno zaljube. Vidimo se na 24. Špancirfestu, krajem kolovoza 2022.! - objavila je Toth.

Označeno u