Prijavite se za okrugli stol o ulozi gradova u razvoju poduzetništva i EU fondovima Foto: VV arhiva/Ilustracija

Prijavite se za okrugli stol o ulozi gradova u razvoju poduzetništva i EU fondovima

Varaždinske vijesti | 8.12.2016. u 13:00h | Objavljeno u Aktualno

"Poduzetništvo i EU fondovi – uloga gradova" tema je okruglog stola koji će se u ponedjeljak 12. prosinca održati u varaždinskoj Palači Herzer.

Prvi panel bit će posvećen ulozi gradova u razvoju poduzetništva pri čemu će uvodno izlaganje o učincima porezne reforme na proračune gradova s prikazom preciznih podataka održati savjetnik u Udruzi gradova Dario Runtić. Panelisti će, uz predstavnike Ministarstva gospodarstva te istaknute poduzetnike s područja Varaždinske županije, biti i gradonačelnici Varaždina, Ivanca i Zaprešića - Goran Habuš, Milorad Batinić i Željko Turk.

Drugi će panel biti posvećen temi EU fondova iz perspektive lokalne samouprave te će uvodnu prezentaciju održati predstavnik Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU. Na panelu će, uz poduzetnike - korisnike sredstava fondova iz varaždinske regije, predstavnika Razvojne agencije Sjever Miljenka Ernoića te nadležnog ministarstva, sudjelovati i konzultantica za EU fondove i poduzetnica Ariana Vela iz tvrtke EU projekti.

Okrugli stol koji počinje u 11 sati organiziraju Večernji list, Poslovni dnevnik i Udruga gradova u RH. Predviđeno trajanje je do 14 sati. Sudjelovanje prijavite putem e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do 9. prosinca.