Zlatan Avar Foto: Martin Novosel

Odgovor Avara SDP-u za bazene: Lupetanje i nerad, umjesto kako da ljudima bude bolje

| 21.6.2018. u 20:07h | Objavljeno u Aktualno

Varaždinski SDP je izašao u javnost priopćenjem u kojem je kritizirao aktualnu vlast grada Varaždina te najavio da će na sljedećoj sjednici Gradskog vijeća tražiti da se predoče svi financijski podaci oko obnove Dravskih bazena, jer se od početnih 500.000 kuna došlo do troška u iznosu od 1,5 milijuna te se taj novac uložio u prostor koji nije bio u gradskom vlasništvu, a tek se dizanjem vrijednosti te nekretnine odlučilo ići u njenu kupovinu. Zamjenik gradonačelnika Zlatan Avar je odgovorio svojim priopćenjem koje prenosimo u cijelosti:

"O tome što tko čini i ne čini, najbolje se može danas vidjeti na Dravi. Lupetanje i nerad, umjesto organizacije i pronalaženja modela kako da ljudima bude bolje, je način na koji čelnici gradske organizacije SDP-a funkcioniraju.

Jal i bijes sami po sebi nisu grijeh, no kada se to odnosi na kritiziranje investicije u kojoj su, prije svega Varaždinci i njihova djeca dobili mjesto za odmor i rekreaciju ono je što bi svakog trebalo zabrinuti. Gdje je tu socijalna komponenta čelništva stranke koja pretendira biti jedini zagovornik radnika i socijale ? Naravno da ne postoji i to je ono što im nikada nećemo dati. Nitko, a naročito neradnici, nemaju pravo svojatati niti prostor, a još manje da su jedini i bogomdani zaštitnik radničke klase.

Stara taktika neradnika i filozofa da umjesto da rade, govore što bi trebalo raditi. Da umjesto rugla na kojem se pod partijskom zastavom jednom godišnje dijelio grah, u vrijeme kada su to mogli budući su gotovo 6 godina bili dio vlasti, potroše barem koji kilogram boje pa da im pozornica donekle izgleda.

Gospodo partijski čelnici, ako ikada budete više imali priliku, dokažite da nešto možete napraviti osim baviti se unutarstranačkim spletkaranjem, kako na nacionalnoj, tako i na lokalnoj razini." - rekao je u svojoj izjavi Zlatan Avar.