Svoje doprinose javnom savjetovanju moguće je dostaviti isključivo putem priloženog obrasca zaključno do 7. rujna 2020. Foto: Krešimir Đurić

Od 7. kolovoza do 7. rujna savjetovanja o procjeni ugroženosti od požara i planu zaštite od požara

VV | 7.8.2020. u 12:12h | Objavljeno u Aktualno

U razdoblju od 7. kolovoza  do 7. rujna 2020. godine Grad Varaždin provodi savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom donošenja dokumenata zaštite od požara i to:

-        Procjene ugroženosti od požara

-        Plana zaštite od požara.

Cilj provođenja savjetovanja sa zainteresiranom javnošću je upoznavanje javnosti s nacrtom dokumenata, a radi dobivanja mišljenja, primjedbi i prijedloga i eventualno prihvaćanja zakonitih i stručno utemeljenih prijedloga, primjedbi i mišljenja.

Materijali i obrasci relevantni za savjetovanje kao i sami nacrtni dokumenata, nalaze se na web stranici Grada Varaždina (https://varazdin.hr/savjetovanje-s-javnoscu-2020-godini/) pod rednim brojem 14. i 15.

Svoje doprinose javnom savjetovanju moguće je dostaviti isključivo putem priloženog obrasca  zaključno do 7. rujna 2020. godine na adresu Grad Varaždin, Upravni odjel za poslove gradonačelnika i Gradskog vijeća Grada Varaždina, Trg kralja Tomislava 1, Varaždina, s naznakom „Procjena ugroženosti od požara“ i/ili „Plan zaštite od požara Grada Varaždina“ ili na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.također putem obrasca.

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci