Objavljen javni poziv za Poduzetnički fond grada Varaždina 2022.

VV | 22.11.2022. u 13:02h | Objavljeno u Aktualno

Grad Varaždin objavio je Javni poziv za podnošenje prijava za potpore kroz mjeru Potpore poduzetnicima i obrtnicima kroz Poduzetnički fond Grada Varaždina u 2022. godini u sklopu kojeg je moguće dodijeliti do 5.000 kuna, do 7.000 kuna ili do 10.000 kuna bespovratnih sredstava.

Kriterij za ostvarivanje visine dodijeljene potpore određuje se prema ostvarenom broju bodova. Potpore se dodjeljuju za pokriće troškova izvršenog ulaganja za aktivnosti koje su nastale od 1. siječnja 2022. godine do trenutka predaje prijave na Javni poziv, a mogu ih ostvariti poduzetnici i obrtnici koji posluju na području Grada Varaždina duže od 2 godine sukladno uvjetima iz Javnog poziva.

Aktivnosti za koje se može ostvariti potpora su: izrada poslovnog plana, nabava informatičke opreme, bankarske usluge za obradu kredita, uređenje poslovnog prostora (građevinski, instalacijski i radovi unutrašnjeg uređenja), nabava opreme za osnovnu djelatnost obrta ili trgovačkog društva, izrada web stranice, tiskanje promotivnih materijala, dopunska izobrazba vezana uz osnovnu djelatnost i informatičko obrazovanje. Neprihvatljivi troškovi su dug koji se odnosi na porez na dodanu vrijednost (PDV), sve zakonom regulirane pristojbe i dug za plaće i doprinose djelatnika.

Javni poziv objavljen je na web stranici Grada Varaždina https://varazdin.hr/javni-pozivi/javni-poziv-podnosenje-prijava-potpore-kroz-mjeru-potpore-poduzetnicima-i-obrtnicima-kroz-poduzetnic-10086/, a prijava se podnosi isključivo putem online obrasca.

Poziv je otvoren do 4. prosinca 2022. godine. Sve informacije vezane uz uvjete, kriterije i postupak dodjele potpora mogu se dobiti putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci