Mario Gazdek Foto: Reformisti

Nezavisni kandidat Mario Gazdek nositelj liste Reformista i SDP-a u općini Vidovec

Varaždinske vijesti | 14.4.2021. u 19:08h | Objavljeno u Aktualno

Predsjednik Narodne stranke – Reformisti i župan Varaždinske županije Radimir Čačić danas je u pratnji kolega obišao nekoliko lokacija u općini Vidovec. Čačić je obišao OPG Cafuk, OPG Maruševec Marijana, dvoranu škole u Vidovcu te Poljoprivrednu zadrugu Varaždinsko povrće.

Poljoprivredna zadruga „Varaždinsko povrće“ sa sjedištem u Vidovcu prijavila se na natječaj Mjere ruralnog razvoja 4. s projektom izgradnje skladišta za krumpir sa specijaliziranom opremom za hlađenje za 3000 tona krumpira. Prijava je odobrena te će se izgradnja skladišta sufinancirati s 70% iznosa. Ukupna vrijednost projekta iznosi 11 milijuna kuna.

Prilikom obilaska, Čačić je posjetio i športsko-društveni centar u Nedeljancu gdje je najavljena kandidatura nezavisnog kandidata Marija Gazdeka za načelnika općine Vidovec i nositelja zajedničke liste Reformista i SDP-a.

- Ovdje danas najavljujem kandidaturu za načelnika općine Vidovec. Gibanje u općini Vidovec je odavno stalo i smatram da nam hitno treba pokretanje s mjesta. Reforme ne znače samo izmjene postojećeg već znače stalnu promjenu sadržaja i neprekidno prilagođavanje čovjeka i zajednice. Zato je njima mjesto u središtu zanimanja, a onda i političkog djelovanja – rekao je Gazdek te "pozvao sve ljude, a posebno 'tihu' većinu koji sada imaju kome reći svoje probleme i prioritete, da izađu na izbore" te zahvalio ljudima koji ga podržavaju.

- U ovoj općini postoji cijeli niz propuštenih šansi, nažalost ovo je jedina Općina koja nije ništa ni zatražila od Europskih fondova. Europski novac je kvalitetna i nužna podloga za razvoj i projekte. Ovdje danas dajem svoju podršku vrlo kvalitetnom kandidatu – rekao je Radimir Čačić.

U ime SDP-a obratio se Stjepan Smernjak, predsjednik Općinske organizacije SDP-a Vidovec, koji je također istaknuo zadovoljstvo kandidaturom Marija Gazdeka. Najavi kandidature i obilasku prisustvovali su i zamjenik župana Robert Vugrin i Marija Cafuk.

Mario_Gazdek_vidovec_reformisti_2.jpg

Mario_Gazdek_vidovec_reformisti_1.jpg