Neven Bosilj uručio ključeve novim vlasnicima stanova u POS naselju kod Hrašćice

| 28.4.2022. u 14:16h | Objavljeno u Aktualno

U POS-naselju Rajčul, Ulica Vjekoslava Cerovečkog 17 održana je svečano uručenje ključeva vlasnicima tri nova stana u toj zgradi. Vlasnicima stanova ključeve je uručio Neven Bosilj, gradonačelnik Varaždina, a uz vlasnike stanova svečanosti je prisustvovao i ravnatelj JU Gradski stanovi Roman Veršić.

-  Sva sreća da se završavaju objekti u naselju Rajčul u Hrašćici. Ovo su zadnja četiri stana u A nizu, a s druge strane postoji nedovršeni B niz gdje će se uskoro raspisati natječaj i izabrati izvođači te očekujemo da ćemo 2023. godine imati završenih 12 stanova u B nizu čime bi ovaj dio u Rajčulu priveli kraju. Također, u Koblenzovoj ulici se dovršava zgrada B2 u kojoj je još 17 neprodanih stanova. Kad sve zbrojimo, ukupno ćemo uskoro imati 30 POS stanova na raspolaganju. Otvoren je natječaj za novu POS listu na koji se mogu javiti naši sugrađani do 10. svibnja - rekao je gradonačelnik Bosilj te dodao da uz cijenu stanova ispod tisuću eura po metru kvadratnom za ova tri stana je prilično povoljno s obzirom na tržišnu situaciju nekretnina. Povoljnu cijenu POS-stanova osigurava Grad Varaždin dodjelom zemljišta te uređenjem komunalne infrastrukture i priključaka.

- POS izgradnja se nastavlja, POS u Varaždinu neće stati! Natječaj za novu listu za kupnju POS stanova je u tijeku. Oni će moći birati između već pobrojanih tridesetak stanova ovdje u Rajčulu i u Ulici grada Koblenza. U svibnju ćemo objaviti natječaj za prodaju po tržišnim cijenama za rabljene stanove koji su bili do sada u najmu, te nekoliko garaža i parkirnih mjesta. Interesi kupaca su jako veliki - nadovezao se ravnatelj Javne ustanove Gradski stanovi Roman Veršić.

Vlasnici tri komforna trosobna stana s garažom i hobi sobom te dvorištem zahvalili su gradonačelniku i ravnatelju te svima u Gradu Varaždinu i JU Gradski stanovi koji su omogućili nastavak stanogradnje, odnosno kupnju stanova po POS-modelu. Pohvalili su i kvalitetu izrade stanova u koje će se useliti.

POS_predaja_kljuceva_2.jpg

POS_predaja_kljuceva_3.jpg

POS_predaja_kljuceva_4.jpg

POS_predaja_kljuceva_5.jpg

POS_predaja_kljuceva_6.jpg

POS_predaja_kljuceva_7.jpg