Neven Bosilj imenovao Marina Bašića za vršitelja dužnosti direktora Parkova

VV | 30.8.2021. u 16:49h | Objavljeno u Aktualno

Gradonačelnik Varaždina Neven Bosilj imenovao je v.d. direktora gradske tvrtke Parkovi, sadašnjeg tehničkog direktora Marina Bašića, koji će stupiti na dužnost istekom ugovora direktoru Alenu Runcu, u srijedu, 1. rujna 2021. godine. Marin Bašić imenovan je vršiteljem dužnosti na rok od najviše 6 mjeseci, odnosno do imenovanja novog direktora.

- Zadatak v.d.-a je da u idućih 30 dana raspiše natječaj za novog direktora koji će biti otvoren 30 dana. U tom roku će svi zainteresirani kandidati moći dobiti sve relevantne podatke od gradske tvrtke Parkovi koji će im pomoći da u zadano vrijeme pripreme što kvalitetniji plan rada i razvoja tvrtke. Na natječaj će se moći javiti kandidati s visokom stručnom spremom i minimalno 3 godine radnog iskustva. Najvažniji uvjet bit će kvalitetan prijedlog programa i vizije razvoja Parkova koji će nam svaki kandidat pojedinačno prezentirati - rekao je gradonačelnik Neven Bosilj.

Naglasio je kako će natječaj biti potpuno transparentan i bit će objavljen u Večernjem listu i Varaždinskim vijestima. Po odabiru novog direktora, v.d. Marin Bašić vratit će se na svoje dosadašnje radno mjesto tehničkog direktora.