Varaždinska županija traži dva pročelnika, savjetnika za kulturu i višeg stručnog suradnika za sport Foto: Ilustracija/Varaždinska županija

Varaždinska županija traži dva pročelnika, savjetnika za kulturu i višeg stručnog suradnika za sport

IHR/Varaždinske vijesti | 21.12.2021. u 11:39h | Objavljeno u Aktualno

Varaždinska županija raspisala je natječaj za pročelnike dva upravna odjela, a traži i savjetnika za kulturu te višeg stručnog suradnika za sport.

Na natječaj za pročelnika Upravnog odjela za poslove Skupštine i župana mogu konkurirati magistri prava ili stručni specijalisti prava s pet godina radnog iskustva, visokih organizacijskih sposobnosti i komunikacijskih vještina, poznavanjem jednog stranog jezika u govoru i pismu te položenim državnim stručnim ispistom. Iste uvjete moraju imati i kandidati koji će se javiti na natječaj za radno mjesto pročelnika Upravnog odjela za opću upravu, osim što trebaju biti magistri ili specijalisti društvene struke.

Na natječaj za savjetnika za kulturu u Upravnom odjelu za prosvjetu, kulturu i sport mogu se pak javiti svi koji su magistri, odnosno stručni specijalisti društvene ili humanističke struke s najmanje tri godine radnog iskusta, a za višeg stručnog suradnika za sport magistri ili stručni specijalisti društvene struke, a jedan od uvjeta koje kandidati moraju ispunjavati je položen državni stručni ispit.

 

Označeno u