Najljepši Advent: Advent u Varaždinu tik iza osječkog, ali još nije gotovo!

vv | 9.1.2022. u 11:53h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

-Opaaaaa, velika promjena na semaforu našeg izbora za NALJEPŠI ADVENT, ovo postaje sve napetije i neizvjesnije, objavili su priređivači izbora za najljepši advent u nas.

Grad Varaždin (Volim Varaždin) i njihov Advent u Varaždinu, kako naglašavaju, ubacili su u petu brzinu te u jednom danu privukli više od 2.000 novih lajkova i tako se sa 4. probili na 2. mjesto, tik iza Advent u Osijeku (Grad Osijek).

-Hoće li sad Osječani dodati gasa i pokušat ponovo osigurati svoju favoritsku poziciju, poziciju

Advent u Vinkovcima (Grad Vinkovci Službena stranica) sad je, tako, na trećem mjestu, Grad Slavonski Brod, službena stranica) četvrti, a ostatak 'top desetorice' je na istim pozicijama....

-Varaždinci su nam demonstrirali kako se samo u jednom danu može napraviti drastični zaokret i razlika, stoga poruka svima - još su samo tri dana ostala, ubacite i vi u petu, SHERAJTE, zovite ljude da glasaju, utakmica nije gotova dok sudac ne zviždi kraj, a to je u našem slučaju u utorak u ponoć, ukazuju na FB stranici gradonačelnik.hr, napominjući da se glas tako da se lajka objava sa slikama adventa grada.