Nadzorni odbor Čistoće opozvao Davora Skrozu, javni natječaj za novog direktora već objavljen

VV | 9.9.2021. u 14:29h | Objavljeno u Aktualno

- Danas je održan nadzorni odbor Čistoće i opozvana je uprava, a odluka će biti na snazi od 28. rujna. Već danas ide javni natječaj koji će biti otvoren 15 dana - rekao je na aktualnom satu sjednice varaždinskog Gradskog vijeća Neven Bosilj, čime se polako ide u realizaciju duga najava smjene Davora Skroze na poziciji direktora varaždinske  Čistoće na čijim je mrežnim stranicima objavljen javni natječaj za novog direktora.

Odgovor je to na pitanje vijećnika Marija Lešine kojeg je zanimalo kada će se raspisati natječaji za direktore tih gradskih tvrtki. 

- S 1. rujna je Marin Bašić vršitelj dužnosti direktora Parkova i ima rok do 30. rujna rok da se raspiše natječaj koji će biti otvoren 30 dana kako bi zainteresirani mogli dobiti sve podatke i napraviti plan i program rada i tada će i u jednom i drugom slučaju nadzorni odbor odabrati najbolje nakon intervjua i prezentacija. Ako netko od vijećnika želi biti prisuzan kod predstavljanja programa, potrudit ćemo da se to omogući jer želimo da budu transparentni natječaji i da se odaberu najbolji ljudi za te pozicije - istaknuo je Bosilj.

Označeno u