STRAŠNO Kod Nove Vesi u "grabu" bacaju lešine i građevinski otpad

D.P./Varaždinske vijesti | 3.3.2017. u 14:46h | Objavljeno u Aktualno

Na divljem odlagalištu kod Nove Vesi neodgovorni građani bacaju razni otpad, od građevinskog i plastike pa do lešina.

Strašne prizore "grabe" u koju se ilegalno baca razni otpad poslao nam je čitatelj, a mi smo načelnika Općine Petrijanec Vladimira Kurečića što Općina čini po tom pitanju.

- Radimo sve kako bi se problem riješio, ali to ne ide preko noći - kazao je Kurečić te istaknuo kako je Općina pokrenula postavljanje ograde oko divljeg odlagališta te da se planira uvesti video-nadzor.

- Uz to Općina je na odlagalište dopremila kontejnere u koje će komunalni radnici staviti sav otpad koji ugrožava prirodu - pojasnio je Kurečić, koji smatra da je počela predizborna kampanja pa se zato medijima dopremaju takve informacije i fotografije.

- Nisam upoznat s time da je na odlagalištu lešina, ali imamo ugovor s Veterinarskom stanicom Varaždin i to će se riješiti. No, moram reći kako bi svaki dobronamjerni građanin, kad vidi lešinu, prvo zvao komunalnog redara ili čak mene i mi odmah zvali Veterinarsku stanicu kako bi se to riješilo. No tim ljudima to očito nije u interesu, nego im je u interesu stvoriti aferu i dojam kao da mi o tome ne brinemo - zaključuje Kurečić.