Most Varaždinske županije: Podržavamo svakog pojedinca kome se krši osnovno ljudsko pravo i sloboda

VV | 16.11.2021. u 16:03h | Objavljeno u Aktualno

Idemo na referendum, poruka je Denisa Mladenovića

Unatoč izvještaju koji smo danas prenijeli da je implementacija Covid potvrda u varaždinskim školama prošla poglavito mirno, čelnik Mosta nezavisnih lista Varaždinske županije Denis Mladenović tvrdi da ima drugačije informacije s terena.

U varaždinske osnovne škole svi došli s Covid potvrdom ili negativnim testom, na jednoj školi dvoje ih odbilo testiranje

- Danas tijekom jutra dobili smo niz svjedočanstava nemilih scena ispred varaždinskih osnovnih škola, gdje ravnatelji ne dozvoljavaju ulazak na radno mjesto djelatnicima. Ovim putem, izražavamo svoju podršku svakom pojedincu kome se krši osnovno ljudsko pravo, sloboda, a ravnatelje pozivamo da prestanu kršiti zakone i Ustav Republike Hrvatske. Gospodo, čega i koga se bojite? Slijedite primjer našeg gradonačelnika Sinja, g. Mire Bulja, koji je sinoć jasno službeno objavio da gradska uprava Grada Sinja neće dijeliti ljude niti im ograničavati temeljna ljudska prava i slobode, nego će svima izići ususret pod jednakim uvjetima. Pozivamo i ostale stranke, platforme i inicijative da se prestanu držati sa strane, bez jasnog stava, šutke promatrajući ograničavanje ljudskih prava. Dragi ljudi, svi djelatnici raznih sektora koji ste na udaru ovom segregacijom bez zakonskih i pravnih uporišta, ne dajte se, slobodno nam se javite - objavljeno je na Facebook stranicama Mosta nezavisnih lista Varaždinske županije.

Tako će ove subote i Most nezavisnih lista Varaždinske županije prema najavama predsjednika stranke na nacionalnoj razini, Bože Petrova, krenuti u prikupljanje potpisa za organiziranje referenduma protiv uvođenja covid potvrda kao uvjeta pristupa radnom mjestu i državnim i javnim institucijama.

-Idemo na referendum - poruka je Denisa Mladenovića.
get_hi_media.jpeg
Označeno u