Mladenović i Klemenčić uoči Majčinog dana Varaždinkama podijelili jagode Foto: Hrvatski suverenisti

Mladenović i Klemenčić uoči Majčinog dana Varaždinkama podijelili jagode

Varaždinske vijesti | 8.5.2021. u 17:28h | Objavljeno u Aktualno

Kandidat za župana Varaždinske županije Denis Mladenović i Dominik Klemenčić, nositelj liste za Gradsko vijeće Grada Varaždina koalicije "Mladost za budućnost" okupljene oko stranaka Most, Hrvatski suverenisti i Hrast, u subotu su u Varaždinu uoči obilježavanja Majčinog dana sugrađankama podijelili jagode, dok su mališane razveselili balonima.

Kako kažu, obilježavanjem Majčinog dana željeli su ukazati na vrijednost i ljepotu majčinstva te važnost ravnopravnog položaja majke – žene u društvu.

- Društvena zajednica dužna se brinuti za dostojanstvo majke, obitelji i biti im podrška u socijalnom, duhovnom i materijalnom pogledu. Takvim odgovornim ponašanjem i brigom za majke u obitelji, društvu te poslovnom svijetu, stvaraju se čvrsti i kvalitetni temelji za najmanju zajednicu u društvu, a to je obitelj - naglasili su Mladenović i Klemenčić.

- Upravo je obitelj jedan od temelja same koalicije „Mladost za budućnost“, oko koje su okupljeni mladi obiteljski ljudi, koji u svojim sredinama želje bolju budućnost i kvalitetniji život - priopćili su iz koalicije.

Kandidat za župana Denis Mladenović i nositelj liste za Gradsko vijeće Grada Varaždina Dominik Klemenčić svim majkama čestitali su njihov dan koji se tradicionalno obilježava druge nedjelje u svibnju.

Mladenovic_Klemencic_Majcin_dan_08052021_1.jpg

Mladenovic_Klemencic_Majcin_dan_08052021_2.jpg

Mladenovic_Klemencic_Majcin_dan_08052021_3.jpg

Mladenovic_Klemencic_Majcin_dan_08052021_4.jpg