Mjerenje temperature na ulazu u trgovački centar Lumini

vv | 5.12.2020. u 10:35h | Objavljeno u Aktualno

Lumini, najveći i jedini zatvoreni trgovački centar na sjeverozapadu Hrvatske, primjenjuje nove mjere koje je donio jučer Stožer civilne zaštite RH za Varaždinsku županiju. Od njih, posjetitelji najviše primjećuju mjerenje temperature na ulazu u trgovački centar.

-Mislim da je to dobro, puno bolje nego da se centar morao prisilno zatvoriti. Za zatvaranje ne vidim potrebe jer nije tolika gužva u centru, a svi nose maske koje ne skidaju, rekao nam je jedan od kupaca, koji je svjestan da zbog broja zaraženih i hospitaliziranih u Varaždinskoj županiji treba nešto napraviti, pogotovo u radnim sredinama, a ne samo trgovinama, ugostiteljskim objektima i sl.

Njegova supruga također pozdravlja novu mjeru u kojoj ne vidi nikakav problem.

-Mjerenje ide brzo, a sama si iz predostrožnosti doma mjerim temperaturu prije izlaska. Dobro je paziti na zdravlje, ali ono uključuje i naše psihičko stanje. Zato je dobro da u prosincu, koji je vrijeme kupovine darova, barem nešto radi jer biti stalno doma nije baš nešto,  rekla nam je sugovornica, izražavajući nadu da će ova i druge mjere dati rezultate kako ne bi došlo do novih restrikcija, a nada se i da će barem nešto olabaviti krajem godine, što bi za nju bio najljepši dar za Božić.  

lumini_mjere.jpg