Miroslav Marković: SDP ćemo vratiti SDP-ovcima

V.V. | 24.11.2017. u 09:41h | Objavljeno u Aktualno

Kampanja za izbor novog predsjednika varaždinskog SDP – a ušla je u svoju završnicu. Miroslav Marković jedan je od dvoje kandidata poručuje kako će "SDP vratiti SDP – ovcima.

- To je bit svega, moje kampanje i dosadašnjeg rada u stranci. Trebamo ljudima jasno pokazati zašto smo socijaldemokrati, ne samo na papiru već i svojim djelima. SDP više ne smije šutjeti i u budućnosti će opravdati status najpopularnije stranke u našemu Varaždinu. Stoga ćemo aktivirati sve naše članove i pitati ih za mišljenje jer je to i smisao naše stranke, da se čuju različiti stavovi i da svi budu uključeni - istaknuo je Marković za naš portal.

Napomenuo je i da mu je jako drago da su se za potpredsjednike Gradske organizacije javili upravo Gordana Marsenić i Luka Zrinski.

- Oni su izvrsna kombinacija iskustva i mladosti. Kolegica Gordana je sjajna gradska vijećnica, omiljena učiteljica i aktivistica s dugim stažem u našoj stranci, a Luka je svojim dosadašnjim radom, u Forumu mladih ali i kao županijski vijećnik, pokazao da se na njega može ozbiljno računati u budućnosti - kaže Marković koji je predstavio i planove.

- Jedna od prvih aktivnosti bit će tribina s našom zastupnicom u Europarlamentu Biljanom Borzan koja je pokrenula za građane vrlo važna pitanja o kvaliteti hrane koja iz drugih europskih zemalja dolazi na police naših trgovina. Isto tako, pozvat ćemo i saborske zastupnike i članove stranačkih savjeta da nam dođu u Varaždin kako naši članovi bili aktivni kreatori SDP – ovih politika. Želim da naši članovi s ponosom mogu reći da su SDP – ovci - zaključio je Miroslav Marković koji vjeruje da će varaždinske SDP – ovke i SDP - ovci u nedjelju njemu pokloniti svoje povjerenje.

Označeno u