Martinčević uzvratila: Čehok bi mogao objasniti kako je uhljebljena njegova bivša zamjenica... Foto: Krešimir Đurić/ilustracija

Martinčević uzvratila: Čehok bi mogao objasniti kako je uhljebljena njegova bivša zamjenica...

vv | 11.11.2022. u 13:40h | Objavljeno u Aktualno

Natalija Martinčević, saborska zastupnica i predsjednica Županijske organizacije Reformista Varaždinske županije, reagirala je na prozivke Nezavisne liste Ivana Čehoka, koji navode da je Bosilj zaposlio njezinog supruga, ustvrdivši kako zapošljavanje partijskih kadrova ide kao po traci.

Priopćenje Natalije Martinčević prenosimo u cijelosti.

- Na natječaj za navedeno administrativno radno mjesto javile su se dvije osobe od koji je samo jedna zadovoljavala sve uvjete i ta je zaposlena.

>>NL IVANA ČEHOKA Zapošljavanje partijskih kadrova kao na traci!

Ali kada se već javlja, Čehok bi mogao objasniti kako je uhljebljena njegova bivša zamjenica Sandra Malenica u Varaždinsku županiju ili kako je uhljebljen najneuspješniji direktor jedne razvojne agencije u Hrvatskoj Miljenko Ernoić (podsjetimo Varaždin je bio na 62. mjestu po iskorištenju sredstava iz EU fondova u Hrvatskoj?!?) u Javnu ustanovu za regionalni razvoj Varaždinske županije ali isto tako kako su zaposleni deseci ljudi u gradskoj upravi i gradskim tvrtkama u njegovim mandatima koji danas otvoreno bojkotiraju rad nove gradske vlasti, a o čemu često govori gradonačelnik Bosilj.

Izjave pune laži, jada i čemera koji prosipa Nezavisna lista Ivana Čehoka, a s koje su čak dvije osobe pod optužbama da su oštetile grad i županiju za više desetka milijuna kuna (Ivan Čehok, četiri potvrđene optužnice, Željko Bunić osumnjičen i pritvoren u projektu aglomeracije za mito od 30 milijuna eura) nitko u ovom gradu i županiji više ne shvaća ozbiljno niti ikoga zanimaju -  stoji u priopćenju Natalije Martinčević.