"Ljubitelji pasa dovode svoje ljubimce u parkove namijenjene djeci"

Varaždinske vijesti | 28.10.2022. u 09:20h | Objavljeno u Aktualno

- Molim veći nadzor u dječjim parkovima diljem grada Varaždina zbog sve češćeg problema gdje ljubitelji pasa dovode svoje ljubimce u parkove namijenjene djeci i gdje postoji znak izričite zabrane dovođenja pasa/kućnih ljubimaca u spomenuta mjesta, napisao je jedan Varaždinac u svom dopisu koji je stigao u našu redakciju.

- Koliko sam upućen, Grad je masno financirao posebne ograđene parkove za pse u blizini groblja koji, kad god prolazim, a prolazim jako često, budući da mi je na ruti za odlazak i dolazak s posla, nikad nikoga nema, zjape prazni.

Također, vlasnici su totalno neodgovorni te djeca svaki dan gaze u pseće izmete koje vlasnici ne čiste za sobom, malo njih je na povodcu, a skoro nijedan nema brnjicu.

Medije molim za podršku na način da pomognu prenijeti problematiku šire, jer ako Vi ne reagiratey vjerujem da će upit završiti u smeću. Vas, gospodo iu Grada molim hitni odgovor i postupanje po ovom problemu - navedeno je u dopisu čitatelja, koji je u prilogu poslao i fotografije koje dokazuju ono što je napisao.

Označeno u