Zlatan Mošmondor izabran je za glavnog tajnika HNS-a Foto: arhiva Varaždinskih vijesti

J. Krizmanić novi predsjednik Središnjeg odbora HNS-a, Z. Mošmondor glavni tajnik stranke

Varaždinske vijesti | 13.2.2021. u 16:08h | Objavljeno u Aktualno

Jasmin Krizmanić, novi je predsjednik Središnjeg odbora HNS-a. Odlučeno je to na današnjoj konstituirajućoj elektronskoj sjednici Središnjeg odbora Hrvatske narodne stranke - liberalnih demokrata.

Uz predsjednika, na sjednici su izabrani i Željko Uhlir i Dubravka Vrbetić za potpredsjednike Središnjeg Odbora. Zlatan Mošmondor izabran je za glavnog tajnika HNS-a, Suzana Žunić za glasnogovornicu HNS-a te Boris Blažeković za voditelja Političke Akademije HNS-a.

„Današnjom sjednicom Središnjeg odbora završili smo unutarstranačke procese konsolidiranja HNS- a te pomlađeni i očišćeni od neodgovornosti i pojedinaca koji su stranku koristili za vlastite interese, nastavljamo dalje s pripremama za predstojeće lokalne izbore. Jasno definiranih ciljeva, spajajući narodnjačke korijene i liberalne stavove, radit ćemo na donošenju kvalitetnijih rješenja za bolji život građana provodeći umjerenu, pristojnu i zdravorazumsku politiku. Za nju će jamčiti kvalitetni kandidati zbog kojih je HNS lokalno uvijek bio prepoznatljiv.“ - rekao je predsjednik HNS-a Stjepan Čuraj.

Novoizabrani Predsjednik Središnjeg odbora HNS-a Jasmin Krizmanić, poručio je da će budući rad Središnjeg odbora HNS-a biti usmjeren na kreiranje argumentirane, uključive i inovativne politike koja će moći odgovoriti na društvene i političke izazove današnjice.