Karabegović: Pronašli veću količinu kokaina, prerađeno oružje, strojnicu Uzi, streljivo...

VV | 19.10.2022. u 08:20h | Objavljeno u Aktualno

- Svi se nalaze u službenim prostorijama PU varaždinske na kriminalističkom istraživanju gdje će biti ispitani u svojstvu osumnjičenika - kazala je Sandra Karabegović, voditeljica Službe krim policije PU varaždinske, za Dnevnik Nove TV, policijsku akciju u kojoj je uhićeno 10 pojedinaca i pretresene su njihove osobne prostorije te su navodno pronađene i veće količine droga, oružja.

Velika akcija policije: Zaustavljen organizirani kriminal u Varaždinskoj županiji?

- Pronašli smo veću količinu droge, dva kilograma marihuane, veću količini kokaina, raznog prerađenog oružja, strojnicu Uzi, streljivo, provalnički alat... Nedavno su se kolege vratile s pretrage, u srijedu ćemo znati točno što je pronađeno u pretragama-rekla je Karabegović.

Za sada se ne zna uloga desetorice osumnjičenih, to će se utvrditi krim istraživanjem.

- Za dvojicu znamo da su prodavali prerađene prigušivače, šestorica su prodavali drogu kokain, a kupci i prodavači droge su s područja Varaždinske županije. Ekipa je pala jer smo imali analitički pristup prema svakoj informaciji koju smo dobivali, što od građana, što od drugih službi - rekla je Karabegović. Radilo se o konspirativnoj organizaciji čiji su članovi bili jako kompaktni i zatvoreni - rekla je Karabegović.