"Kao da smo u horor-filmu": U kakvom su stanju županijske ambulante i ljekarne? Foto: VV

"Kao da smo u horor-filmu": U kakvom su stanju županijske ambulante i ljekarne?

| 3.10.2022. u 19:00h | Objavljeno u Aktualno

Vlažni zidovi s kojih se ljušti boja, zid napuknut u potresu, polomljene pločice, neupotrebljivi sanitarni čvorovi, zamke za miševe u ordinaciji i okoliš zgrade obrastao u korov tek su dio slike koju već duže vrijeme svakodnevno gledaju mještani i korisnici ambulante i ljekarne u Maruševcu.

- Nešto ne štima ni s bojlerom, jer kad se uključi topla voda, izbaci struju pa moraju ići u podrum ponovno uključiti. Sve to skupa izgleda kao u horor-filmu – kažu nam mještani.

O ambulanti u Maruševcu bilo je riječi i na posljednjoj sjednici Županijske skupštine.

- Koliko je u proteklom mandatu ravnatelja uloženo u ambulantu u Maruševcu i, s obzirom na sadašnje stanje, da u podrumu curi voda, zidovi su ruševni i mokri, vlažni, WC za pacijente nije ispravan, hoće li se i koliko uložiti u ambulantu u Maruševcu i u kojem periodu? - pitala je vijećnica Snježana Cerjan (HDZ).

Naime, pod istim krovom u Maruševcu nalaze se stomatološka i ordinacija opće medicine te ljekarna, koje djeluju u sklopu županijskog Doma zdravlja, odnosno Ljekarne Varaždinske županije.

Što su o stanju u maruševečkoj, ali i drugim ambulantama i ljekarnama u županiji rekli župan te ravnatelji Doma zdravlja i Ljekarne Varaždinske županije, ali i je li sezona grijanja u Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju u Varaždinskim Toplicama počela na vrijeme, pročitajte u novom broju Varaždinskih vijesti...

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci