Jurica Pajtak na čelu Mladeži HDZ-a Grada Varaždina

VV | 7.11.2021. u 08:00h | Objavljeno u Aktualno

Poštujući sve propisane epidemiološke mjere, Gradsko izborno povjerenstvo Mladeži HDZ-a Grada Varaždina u petak, 5. studenog, provelo je izbore za predsjednika Gradskog odbora Mladeži HDZ-a Grada Varaždina, članove Gradskog i Nadzornog odbora te za izaslanike na Izbornu skupštinu Mladeži HDZ-a Varaždinske županije, koja će se održati 19. studenoga.

Za dužnost predsjednika Mladeži HDZ-a bile su istaknute dvije kandidature, a većinu glasova je osvojio Jurica Pajtaka.

Članovi Gradskog odbora Mladeži HDZ-a su: Leo Amidžić, Luka Conar, Toni Čakmazović, Tea Ernečić, Karlo Furjan, Alina Hanžek, Alan Kassab, Borna Kranjčec, Goran Nešković, Roman Petak, Josip Pokorny i Petar Runac. Članovi Nadzornog odbora su: Pavao Cupar, Antonija Krsnik, Mateo Krsnik, Jakov Marković i Ivan Obrljan.

Za izaslanike na Izbornu skupštinu Mladeži HDZ-a Varaždinske županije izabrani su: Leo Amidžić, Pavao Cupar, Toni Čakmazović, Tea Ernečić, Karlo Furjan, Alina Hanžek, Borna Kranjčec, Jakov Marković, Ivan Obrljan, Roman Petak, Josip Pokorny i Petar Runac.

Novoizabrani predsjednik Mladeži HDZ-a Grada Varaždina Jurica Pajtak zahvalio je svim stranačkim kolegicama i kolegama koji su izašli na izbore, a pogotovo onima koji su svoj glas povjerili upravo njemu.

– Nakon 10 godina članstva u Mladeži HDZ-a te obnašanja dužnosti potpredsjednika i tajnika Gradskog odbora, sada sam izabran i za predsjednika. Veseli me velik interes naših članica i članova, a dokaz tomu su i dva kandidata za predsjednika, 24 kandidata za Gradski odbor za biranih 12, 8 članova za Nadzorni odbor za biranih 5 te 24 kandidata za izaslanike za biranih 12. Kao takva, Mladež HDZ-a Grada Varaždina, kao najbrojniji i najsnažniji politički pomladak u Gradu, nosi i najveću odgovornost za mlade. Zato ćemo zajedno nastaviti raditi na predlaganju politika za mlade te uložiti dodatan napor za to da se glas mladih još jače čuje. Poticat ćemo i veću zastupljenost mladih u predstavničkim tijelima, na listi za Gradsko vijeće i Županijsku skupštinu – rekao je Pajtak.