Još nije kasno: kišobrane za dvoje iz projekta PROMO možete podići do 20. ožujka Foto: Ilustracija/Arhiva VV

Još nije kasno: kišobrane za dvoje iz projekta PROMO možete podići do 20. ožujka

VV | 5.3.2020. u 17:05h | Objavljeno u Aktualno

- Jeste li u računu za odvoz otpada za siječanj 2020. dobili obavijest da ste među najboljim kućanstvima u razvrstavanju otpada na području Varaždina? Ako jeste, Grad Varaždin vas je nagradio ovim velikim kišobranom sive boje s drvenom drškom – ispod njega će se od kiše komotno skloniti dvije osobe! Ako svoj kišobran još niste preuzeli, ovo vam je zadnja prilika – produžili smo rok za preuzimanje kišobrana do 20. ožujka. Svoj kišobran preuzmite na adresi tvrtke Čistoća u Ulici Ognjena Price 13 u Varaždinu od ponedjeljka do petka od 6 do 14 sati. Sa sobom donesite vaučer kojeg ste dobili uz račun za siječanj - poručili su iz Grada Varaždina.

Kišobran je nagrada za sve koji su tijekom 2019. predali najmanju količinu miješanog komunalnog otpada u odnosu na ostala kućanstava.

- Takvim ponašanjem ste bitno doprinijeli rezultatima cijelog sustava gospodarenja otpadom, uzor ste drugim građanima i time se možete slobodno pohvaliti – svaki put kad nosite ovaj kišobran - poručuju.

Za 150 apsolutno najboljih kućanstava koja su tijekom cijele 2019. godine predala najmanju količinu miješanog komunalnog otpada u odnosu na sva kućanstava dobit će još jedan dodatni kišobran.

Inače, kišobran je financiran EU sredstvima iz projekta PROMO čiji je glavni moto "Nema više kantice za sve".

Označeno u