Još malo o propusnicama: poslodavci, vodite evidenciju izdanih propusnica za svoje djelatnike Foto: Ilustracija/Arhiva VV

Još malo o propusnicama: poslodavci, vodite evidenciju izdanih propusnica za svoje djelatnike

IHR/Varaždinske vijesti | 25.3.2020. u 15:29h | Objavljeno u Aktualno

- Prema Odluci o izdavanju propusnica koju je izdao Stožer civilne zaštite Varaždinske županije, poslodavci trebaju voditi evidenciju izdanih propusnica za svoje djelatnike, te ažuriranu tablicu dostaviti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. - poručili su iz HGK - županijske komore Varaždin.

- Poslodavci koji izdaju propusnice za svoje djelatnike dužni su o tome voditi evidenciju koja uključuje ime i prezime, OIB, razdoblje za koje je izdana, relaciju za koju vrijedi i svrhu u koju je izdana. Takvu ažuriranu tablicu, ako je došlo do promjena u odnosu na prethodni dan, potrebno je poslati najkasnije do 18 sati na e-mail Stožera civilne zaštite Varaždinske županije stozercz@,vzz.hr te kopiju na e-mail lokalnog stožera civilne zaštite - piše u Odluci o izdavanju propusnica Stožera civilne zaštite Varaždinske županije.

U odluci se također navodi kako gradski i općinski stožeri s područja Varaždinske županije dužni su isto takvu evidenciju voditi za propusnice koje sami izdaju u realnom vremenu.

- Policijska uprava varaždinska će smatrati važećim isključivo propusnice za koje je podatak dobila od Stožera civilne zaštite Varaždinske županije - navodi se u Odluci.

Označeno u