Jeste li ju vidjeli?: Prijavljen nestanak Mirjane Balažinec

VV | 16.3.2021. u 12:11h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

U ponedjeljak, 15. ožujka, policijski službenici Policijske postaje Novi Marof, zaprimili su prijavu nestanka Mirjane Balažinec, rođene 7. rujna 1961. godine u Ludbregu.

Prema prijavi, ona se istog dana u vremenu od 10.30 do 16 sati, udaljila s adrese stanovanja u Donjoj Poljani, u nepoznato te joj se nakon toga gubi svaki trag.

Mirjana Balažinec visoka je oko 165 cm, srednje tjelesne građe, prosjede kratke kose. Na sebi je u trenutku nestanka najvjerojatnije imala smeđi kaput srednje dužine i donji dio trenirke crne boje, dok je na nogama imala obuvene crne gležnjače.

Policijski službenici poduzimaju intenzivne mjere i radnje u cilju pronalaska nestale osobe te je u tijeku pregled područja u blizini mjesta stanovanja, zajedno s pripadnicima HGSS-a i vatrogascima lokalnih vatrogasnih društava.

Mole se svi građane koji imaju bilo kakvu informaciju o nestaloj osobi da žurno obavijeste policiju na broj 192 ili putem Nacionalne evidencije nestalih osoba - https://nestali.gov.hr/nestale-osobe-403/403?osoba_id=10494

Označeno u