JAVNI POZIV: Poduzetnički fond Grada Varaždina 2021.

Varaždinske vijesti | 26.10.2021. u 11:47h | Objavljeno u Aktualno

Grad Varaždin i ove godine dodjeljuje bespovratna sredstva poduzetnicima i obrtnicima s područja Grada kroz projekt „Poduzetnički fond Grada Varaždina 2021.“.

Za poticaje poduzetnicima i obrtnicima Grad Varaždin je osigurao milijun kuna, a pojedinačne potpore će iznositi od 5.000,00 do 10.000,00 kuna. Za bespovratna sredstva mogu se prijaviti obrtnici i poduzetnici čije je sjedište i/ili ulaganje na području Grada Varaždina i koji nisu ostvarili potporu iz Poduzetničkog fonda u protekle tri godine.

Sredstva će se dodjeljivati za troškove određenih aktivnosti koji su nastali od 01. siječnja 2021. godine pa do trenutka prijave na Javni poziv.

Javni poziv za projekt „Poduzetnički fond Grada Varaždina 2021. godini“ objavljen je na web stranici Grada Varaždina https://varazdin.hr/javni-pozivi/javni-poziv-dodjelu-potpora-poduzetnicima-i-obrtnicima-kroz-mjeru-poticaja-poduzetnicki-fond-grada-v-9223/, a prijava se vrši putem on-line obrasca.

Poziv je otvoren do 9. studenog 2021. godine. Sve informacije vezane uz uvjete, kriterije i postupak dodjele potpora mogu se dobiti putem mail na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..