ilustracija

Iz Odjela za transfuzijsku medicinu varaždinske Opće bolnice uputili su javnu zahvalu darivateljima krvi

Varaždinske vijesti | 19.11.2021. u 15:12h | Objavljeno u Aktualno

Iz Odjela za transfuzijsku medicinu varaždinske Opće bolnice uputili su javnu zahvalu darivateljima krvi. Naime, u utorak su, 16. ovoga mjeseca, zbog izrazito smanjenih zaliha krvi na Odjelu za transfuzijsku medicinu, iz Opće bolnice Varaždin pozvali su darivatelje svih krvnih grupa da se odazovu na darivanje krvi.

Darivatelji su se odazvali i zalihe krvi na Odjelu za transfuzijsku medicinu Opće bolnice Varaždin sada su optimalne. Stoga su iz Odjela za transfuzijsku medicinu varaždinske Opće bolnice uputili su javnu zahvalu darivateljima krvi, koju prenosimo u cijelosti:

Poštovani darivatelji krvi,

Zahvaljujemo svima koji su prepoznali naš apel i odazvali se na naš poziv i ovih dana darovali krv. Samo zahvaljujući vama, našim dragim i vjernim darivateljima– postigli smo da su trenutne zalihe krvi na Odjelu za transfuzijsku medicinu Opće bolnice Varaždin optimalne.

Pozivamo Vas da i nadalje pratite stanje zaliha krvi koje se nalaze na web stranici Opće bolnice Varaždin
Hvala Vam što ste ponovno pokazali svoju ljudskost i empatiju i darovali najveći dar koji može čovjek darovati čovjeku u potrebi, što ste darovali krv. Zahvaljujemo još jednom na darovanoj krvi!