Ivanec: Radionica o unapređenju prezentacijskih i prodajnih vještina Foto: Grad Ivanec/ilustracija

Ivanec: Radionica o unapređenju prezentacijskih i prodajnih vještina

I.D./Varaždinske vijesti | 4.3.2016. u 08:06h | Objavljeno u Aktualno

Poslovni klub Ivanec, Grad Ivanec i tvrtka Poslovna zona Ivanec u srijedu 9. ožujka organiziraju radionicu "Kako razviti i unaprijediti svoje prezentacijske i prodajne vještine".

Radionica će se održati u ivanečkoj Gradskoj vijećnici (Trg hrvatskih ivanovaca 9b), s početkom u 8 sati, a vodit će je konzultantica Asja Lajtman Bosilj iz tvrtke AVUS d.o.o. Na sudjelovanje su pozvani svi zainteresirani poduzetnici, obrtnici, OPG-ovi, ali i građani te predstavnici ustanova i institucija.

Na radionici će se, između ostalog, govoriti o osobinama dobrog "prodavača" i prezentatora, procesu učinkovitog prodajnog razgovora, analizi potreba i aktivnom slušanju, korištenju pitanja, zatim o tome kako ponuditi odgovarajući proizvod ili uslugu, kako istaknuti koristi za klijenta, kako se nositi s prigovorima, izgovorima i odbijanjima, kao i o planu i pripremi prezentacije, stavu i govoru tijela, korištenju metafora, vizualnim pomagalima, oblikovanju PP prezentacija te drugim korisnim temama.

Radionica u trajanju osam školskih sati je interaktivna i pozitivna, a izvodi se kroz moderne metode rada poput predavanja, prezentacije, studija slučaja, grupnih vježbi, diskusija, brainstorminga, koriste se upitnici samoprocjene, snimanja kamerom, analize, video isječci i slično. Dolazak je potrebno potvrditi na tel: 042/492-870 ili mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 7. ožujka.