IVANEC Predstavljena nova platforma za podršku poduzetnicima početnicima

Varaždinske vijesti | 2.7.2023. u 17:00h | Objavljeno u Aktualno

U konferencijskoj dvorani Poduzetničkog inkubatora Ivanec, u petak, 30. lipnja, održana je prva prezentacija nove platforme namijenjene podršci razvoju poslovanja poduzetnika početnika – Virtualnog inkubatora Ivanec. Platforma je za pregled dostupna na adresi https://vip-ivanec.biz/.

Novo uspostavljeni Virtualni inkubator Ivanec pruža mogućnost mladim tvrtkama da razvijaju svoje poslovanje u digitalnom smjeru i na virtualnim platformama.

Sve povezane usluge i potpore su 100% sufinancirane od strane Grada Ivanca i to: najam virtualnog prostora, registracija poslovne adrese, korištenje fizičke dvorane za sastanke i svakodnevni rad, uz besplatni Wi-Fi i ostale pretpostavke neometanog rada te administrativne, poslovne, promidžbene i edukativne usluge.

Predmetna radionica, održana u okviru projekta BOND II i kao dio nacionalne kampanje „Otvorena vrata EU projekata“, koju provodi MRRIFEU povodom 10. obljetnice ulaska Hrvatske u punopravno članstvo EU, predstavlja početak kampanje namijenjene promociji Virtualnog inkubatora i njegovih prednosti i benefita.

Prava kampanja, koja će se provoditi putem fizičkih predstavljanja, medija i ciljanog oglašavanja na društvenim mrežama, krenut će najesen i trajat će nekoliko mjeseci, a cilj je da krajem godine u Virtualnom inkubatoru bude prisutno minimalno 10 stanara – poduzetnika početnika koji dolaze s područja Grada Ivanca ili nekih drugih područja, ali u Ivancu imaju poslovni interes, primjerice kupce, tržište nabave, poslovne partnere itd.

Sve značajke platforme Virtualni inkubator Ivanec, čije je idejno rješenje izradila renomirana ivanečka IT tvrtka X – Media, zainteresiranima su predstavili zaposlenici Poslovne zone Nikola Turčin i Tamara Kljunić s direktoricom Lanom Labaš.