Ivan Čehok Foto: Krešimir Đurić

Ivan Čehok varaždinskom SDP-u: Nije vam valjda Bernardić kriv za ovu sramotu

VV | 6.7.2020. u 11:40h | Objavljeno u Aktualno

- Međimurski župan Matija Posavec u Varaždinu je dobio više glasova od Markovića na zajedničkoj listi. Matija je dobio više glasova i od varaždinskog župana Čačića. E, moj Markoviću i SDP. Nije vam valjda Bero kriv za ovu sramotu - napisao je na svom Facebook profilu uz objavu slike rezultata glasanja u Varaždinu, varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok.

Rezultati za SDP u Varaždinskoj županiji su u najmanju ruku razočaravajući, s obziorm da je HDZ dobio ukupno više glasova od Restart koalicije, a gradonačelnik se objavom očito namjerio na Miroslava Markovića (1085) koji je u Varaždinu dobio manje glasova od Matije Posavca (1259). 

Nije dugo trebalo da se javi i prozvani šef gradske organizacije SDP-a.

-  Za nekoga tko je tek dvije i pol godine u tzv. "visokoj" politici i predsjednik stranke u oporbi bez izvršne funkcije, sam protiv svih, pogotovo takvih pokvarenih političara kao što ste vi, moj rezultat je zadovoljavajući. Možete likovati, ali ovaj rezultat je samo odraz našeg društva. Društva u kojem takvi kao vi moraliziraju i dociraju, umjesto da se pokriju po ušima. Manjina je izabrala, većina se nema pravo žaliti. Čestitke pobjednicima - napisao je ispod objave Čehoka, Miroslav Marković.

Izbori.jpg