HNS se zahvalio svima koji su izašli na izbore, posebno onima koji su odabrali koalicijsku listu br. 3

vv | 17.4.2023. u 09:52h | Objavljeno u Aktualno

Koalicijska lista HNS-HSLS-HSS Braće Radić-Laburisti zahvaljuje svima koji su izašli na Izvanredne izbore za Gradsko vijeće Grada Varaždina, a posebno biračima koji su zaokružili upravo njihovu listu br. 3.

HNS_3.jpg

- Zahvaljujemo svim biračima koji su upravo odabrali našu opciju. Iako naš predstavnik nije ušao u Gradsko vijeće, evidentan je rast koji smo ostvarili i bili blizu cilja. U odnosu na 2021. godinu, osvojili smo veći broj glasova u apsolutnom smislu, a u relativnom imamo povećanje od 50,5%. Izlaznost u 1. krugu 2021. godine iznosila je 17.527 birača, odnosno 44,39%, dok je ove godine bila samo 12.134, odnosno 31,19%, što dovoljno govori o našem uspjehu. Čestitamo svima na osvojenim mandatima, a posebno SDP-u koji samostalno ima natpolovičnu većinu u Gradskom vijeću. SDP sada ima punu odgovornost za upravljanje gradom i nema alibi u ostalim strankama za nečinjenje - poručio je nositelj koalicijske liste  Igor Klopotan.

HNS_2.jpg

- Mi ćemo se i dalje nastaviti boriti za bolji Varaždin, kao i programske smjernice koje smo definirali, a s pripremama za izbore Vijeća mjesnih odbora počinjemo već danas. Vrijeme je! - rekao je Klopotan.