Učinimo Sjever Hrvatske narančastih, čulo se na skupu u hotelu Turist Foto: Krešimir Đurić

HNS predstavio listu za 3. izbornu jedinicu, na listi šest žena, očekuju se tri mandata

| 13.6.2020. u 11:20h | Objavljeno u Aktualno

U varaždinskom hotelu Turist na skupu Hrvatske narodne stranke liberalni demokrata predstavljena je lista za Treću izbornu jedinicu na predstojećim parlamentarnim izborima 5. srpnja.

Predsjednik stranke Predrag Štromar nositelj je liste HNS-a za Treću izbornu jedinicu.  Na drugom je mjestu Nenad Hranilović, treći je Robert Šplajt, četvrta Marija Ribić, peta Bernarda Topolko,a šesta Božica Makar.

Sedmi je na listi Jasmin Krizmanić, osma Karolina Juzbašić, deveti Mirko Korotaj, deseti Božidar Novoselec, jedanaest Marija Prekupec, dvanaesti Anđelko Ferek Jambrek, trinaest Milorad Batinić dok je četrnaesta na listi Blaženka Divjak

- Predstavili smo 14 jakih ljudi u 3. izbornoj jedinici koji će se izboriti za tri mandata. Na sjeveru Hrvatske uvijek su naši projekti zastali u nekoj ladici, skupljali prašinu i to se sve događalo do prije tri godine,u zadnje tri godine izvadili smo te projekte,obrisali prašinu i počeli ih provoditi i to intezivno. U tri godine smo napravili sve što je trebalo, a ima novih projekata.Slušamo ljude, zajedno s njima radimo program i na temelju toga ćemo imati tri saborska zastupnika, koji će se boriti za sjever Hrvatske,za cijelu Hrvatsku, jer Hrvatska se voli radom - izjavio je Štromar.

- Na izborima se neće birati samo između toga tko će biti premijer već će se birati i ekipa koja će biti u koalicji i koja će raditi za građane. Sigurno da još nismo riješili sva klizišta, građani sjevera Hrvatske zaslužuju veće plaće, digitalizaciju, smanjenje troškova poduzetnicima da mogu dati veće plaće svojim radnicima - naglasio je Štromar.

Upitan s kime će HNS koalirati nakon izbora ukoliko dobiju povjerenje građana i saborske mandate Štromar je odgovorio:

- S jednom od dvije opcije koja će prihvatiti naše projekte i naš program, kojeg radimo zajedno s građanima - zaključio je Štromar.