Zlatan Mošmondor Foto: Martin Novosel

HNS o Čačićevo izjavi o HNS-u: Reformisti su se uvijek šlepali i bili privjesak drugima

M.N./Varaždinske vijesti | 5.2.2019. u 10:30h | Objavljeno u Aktualno

Na konferenciji za medije predsjednik Kluba vijećnika HNS-a u Skupštini Varaždinske županije, Zlatan Mošmondor osvrnuo se na odgovor na vijećničko pitanje o Turističkoj zajednici Varaždinske županije i prijedlogu Odluke o projektu „Nogometna akademija“ o kojoj će sutra biti rasprava na sjednici županijske skupštine.

- Iz odgovora na vijećničko pitanje „Krši li svjesno Župan zakon ili se Natalija Martinčević neistinito predstavlja?“ ne može se iščitati što je odgovor na konkretno pitanje, već u svom stilu Župan pokušava obmanuti i skrenuti pozornost s problema, kao i uvijek kada mu istina ne odgovara. Vezano na prijedlog Odluke o projektu „Nogometna akademija“ želim naglasiti da HNSapsolutno i bezrezervno podržava ulaganje u mlade, obrazovanje promicanja sporta isportskih aktivnosti, ali ne možemo podržati Odluku za koju smatramo da je u suprotnosti sa zakonom. Predložiti ćemo izmjenu navedene Odluke, ako Župan prihvati izmijenjenu odluku, vijećnici HNS-a su ju spremni podržati - rekao je Mošmondor.

Isto tako su prokomentirali Čačićevu izjavu na portalu direktno.hr u kojem je ustvrdio da je Matija Posavec je preuzeo zastavu HNS-a koja je do srži "uprljana i smrdi izdajom i krađom glasova“.

- Čačić voli koristiti brojke, a brojke govore da su se Reformisti uvijek šlepali i bili privjesak, kako Bandiću na nacionalnoj razini, tako i u Međimurju. Nikad nisu izašli na izbore sami, već su se uvijek provlačili na imenu Matije Posavca i listi HNS-a i njihovi vijećnici i njegova aktualna zamjenica. Žao mi je da se takvim lažima i manipulacijama koristi čovjek koji je na zalasku političke karijere podcjenjujući pamet ljudi sjevera Hrvatske. Umjesto toga pozivam ga da se ugleda na način kako se radi, štiti i voli svoj kraj, a ne politički manipulira - zaključio je Mošmondor.

_DSC1216.jpg

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci