HNS: Glas za Predraga Štromara je siguran glas za Sjever!

Varaždinske vijesti | 15.4.2024. u 16:48h | Objavljeno u Aktualno

Priopćenjem za javnost oglasila se Hrvatska narodna stranka, a njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

Poštovani, s ponosom se osvrćemo na protekle 4 godine, tijekom kojih smo, kao stranka, bili predvodnici u ostvarivanju projekata od iznimne važnosti za naš Sjever, poput rješavanja problema bala smeća, osiguravanja dodatnih sredstava za projekt Arboretuma Opeka, kao i sredstava za sanaciju klizišta, fiskalnu održivost vrtića i cestogradnju.

Danas, s još većim žarom, nastavljamo graditi na tom temelju, usmjeravajući naše resurse i energiju na:

1. Uvođenje 36-stanog radnog tjedna i „mini job-a“

2. Stimuliranje poduzetnika smanjenjem stope poreza na dobit isplatom veće prosječne neto plaće zaposlenicima

3. Priuštivo stanovanje za mlade (gradnja stanova POS modelom za kupnju i najam, POS kreditiranjem za izgradnju obiteljskih kuća i smanjenjem stope PDV-a za gradnju i renoviranje te kupnju prve nekretnine na 10%)

4. Isplatu 13. mirovine za sve umirovljenike zajedno sa isplatom posljednje mirovine u godini, te obročna isplata 14. mirovine uoči Uskrsa i početkom srpnja

5. Ponovnu uspostavu legislativnog okvira za legalizaciju nezakonito izgrađenih građevina

Vrijeme je kad svi obećavaju i nude najbolja rješenja, a prevladavaju oni koji nikada ništa nisu odradili za zajednicu (za susjedstvo), ali znaju kako bi zastupali narod u Saboru. Sjever je oduvijek bio gospodarski najrazvijeniji dio Hrvatske, a ljudi marljivi, samozatajni i radišni.

Predrag Štromar jedna je od rijetkih osoba koja je u proteklih 20-tak godina sudjelovala ili pokretala sve bitne projekte našeg razvoja i zato izađite na izbore i glasajte za Štromara, jer time dajete glas za daljnji razvoj svojih općina, naših županija i našeg Sjevera!

Povedite svoju obitelj, susjede i prijatelje, jer samo zajedno možemo osigurati da naš Sjever nastavi rasti i razvijati se. Vaš glas za Predraga Štromara je siguran Glas za Sjever. Zaokružimo na listi broj 6 kandidata broj 4 i nastavimo graditi bolju budućnost zajedno!, kaže se u priopćenju za javnost Hrvatske narodne stranke.